saya tidak tahu nak update apa..

Salam..

Saya tidak tahu nak update apa sebab xde cerita..cuma maybe rite now tengah gila nak buat kad handmade plak.Lepas satu dan satu.ekeke..dah beli dah perkakas la konon.ratusan jugak. harganyasampai terbeliak my hubby punya mata..adei..dia kata:

'Takpe, bagus tapi kena buatla..jgn tak habis buat mcm crossstich tusudah...'

aah sangat btul..projek silah pangkah tu pun tak siap2 lagi..sabo jela.angat2 tahi kucing( bukan mencarut ye..)..haha

Rasa macam nak buat macam-macam, nak belajar macam-macam..yela tumpang xde sapa lagi tambahan orang dalam hidup ini.Ingat nak belajar semua benda dalam dunia ni.Terutamanya ilmu-ilmu kraftangan, masak-masakan dan apa-apa sajalah yang berfaedah. Tapi semua itu memerlukan ongkosnya( bak kata orang indon).huhu..

Listed class yang nak sangat pergi
1) Fancy cookies
2) Kek lagi
3) Menjahit( kena beli mesin jahit la pula..huhu)
4) Kelas graphic

Semua tu xde kaitan langsung dengan kerja hakiki..heheheehhehe..kena cari kelainan la..takkan asik nak buat benda sama je dalam hidup ni betul tak?Tapi kalau tak focus macamana nak excell..betul x?huhu

sekarang dalam kepala hotakku ada ISO ISO dan ISO..huhu

daa...wassalam

Comments

  1. juli..kOi pon sokmo cm aok dulu cukup xcited lau terlewat sket tapi calu hampe aje...skrg nie dh xcited ngat pon..kOi tgh berubat tradisional skrg..minum air akar2 kayu tapi Ya Allah pait giloz xtahan kOi..tapi demi nk berubat tahan je la...

    ReplyDelete
  2. wahhh bestnye byk aktiviti....aku kalau didil dh besar sket nak blaja menjahit la....InsyaAllah...

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?