1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, March 8, 2010

Fancy Cookies Class

bahan2nya


siap dibakar

yeay., this is mine ok..agak comot kan?


Salam siaran semua kawan-kawanku..

Tangan tgah sakit ni nak menaip sebab terluka..(selalu sangat terluka bila buat kerja di dapur, cuai sungguh..uhu)atau sebab mmg xpandai masak?

So, kelas ni saya pergi dekat PG CAKE CRAFT dekat komtar Cikgunye Zarina . Kelas ni sangat ceria dan best.

Dapat kenal dengan kawan2 baru..tp gambar xsempat nak snap la pula..huhu..sedih kan?
so kawan-kawan yang kukenal hrtu adalah kelly, kak hamidah, kak sabrina, christine dgn ling zhi..

So, ada sesiapa nak order x?kalau ada bgtaulah..akan diupdate dekat blog lg satu..tq..:)

selasa-khamis saya akan pergi ke BUKIT MERAH..daaaa

3 comments:

  1. pn julie,
    bestnye tengok ko pergi ke kelas masakan nih... lain kali ko pi kelas aku nak join boleh tak? biasalah kan... aku ni tak reti langsung nak masak2 ni...haha... kalau ada kelas yang best2 bgtau la ek... rasa macam nak join...

    ReplyDelete
  2. Comelnyer cookies tu sumer....sayang nak makan ok..

    ReplyDelete
  3. oooo patut la ko bawak g bukit merah hr tu..aku mkn yang bentuk kasut tu ..wakaka..sorry lambt bace

    ReplyDelete

Comment