Wednesday, March 31, 2010

Lawn bowl vs NASCON 2010

Salam semua..

Sangat busylah kono saya ni kan?Harini lega sikit kot.Sedang meregang2kan otot2 kepala yang penat mengadap komputer sepanjang minggu lepas.Maka tak jadilah pergi ke PULAU JEREJAK buat kali ke dua..huhu sebabnya banyak kerja..huhu

Jadi, minggu ni hidupku dipenuhi oleh aktivti me'bolingpadangkan' diri.Trainng memang saya kena datang tiap petang selasa sampailah khamis.Jumaat boleh datang tapi optional.Bulan 6 ada tournament.Tapi kalau terpilih bolehla join.Kalau tak, jadi pemerhati jela.Tula sejak akhir2 ni main asik tersasar je.Tatau apa la yang difikirkan dalam kepala ni.

Lepas tu weekend ni akan ke kelantan selama 4 hari. Ada konferen.Saya present poster.Sekarang puan nurul tengah siapkan.Tapi dia kena siapkan yg lain2 dulu.yang lain tu bos2 punya..kami semut merah je.eekek..kan nurul kan?

Jadi, selama 4 hari ni berdiam dirilah saya..hehe
Next week pulak ada training seminggu kat lab.Jadi, berdiam dirilah selama 2minggu.Tapi tiap minggu memang xpernah miss postkan bebelan kan?

Lagi satu, adik iparku cukiah telah melahirkan seorg bayi lelaki.wah dah ada 9 org cucu la nampaknya mak n pak mertuaku itu.Tapi ramai lelaki la plak..hehe 6 vs 3.Saya?jangan tanya haaa..ekeekek...

Bulan 4 nak balik kampung lagi..buat puan MUNA iaitu makku..

SELAMAT BERSARA...SELAMAT MENEMPUH ALAM BARU..EKEKE..

wassalam

No comments:

Post a Comment

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..