Yeay ANNIVERSARY..

Salam semua..

Saya BZ sangat lately.Minta maaf kepada kawan-kawan yang minta saya update blog kesayangan ni tapi tak kesampaian.Maka hanya coretan kata yang mampu kulakukan.Tiada aksi atau cerita ceriti yang menarik untuk dikongsikan bersama.Hanyalah madah-madah berhelah yang mampu saya postkan pada kali ini.:)

Jadi, apa cerita?
Esok adalah anniversary atau ulangtahun dalam erti kata lain sudah setahun.......
Ada pertambahan?
Semalam seorang kawan bertanya, bila nak menimang?
Saya menjawab tuhan saja yang tahu dan dia menentukan segalanya.Saya hanya bersabar menanti.Tapi hidup saya sekarang ni macam happy jugalah.

Esok nak pergi menyambut ke sebuah Pulau..InsyaALLAH...Gambar akan dimuatnaik kemudian yer..

HAPPY WEEKEND EVERYONE...

WASSALAM..

Comments

  1. Wah bes2 happy anivesary ya..Akak doakan juli dimurahkan rezeki pasni bertambah2...Aminnn..

    ReplyDelete
  2. julie
    heppy anniversary!!!cptnya masa brlalu.
    aku nyer anniversary smbut kt umah mkn sardin.hehe
    anyway congrat again!InsyaAllah Allah akan mengabulkan hajat hambanya.perlukan kekuatan dan kesabaran.

    ReplyDelete
  3. salam hapyy aniversary yer...bersabarlah tapi kena berusaha jgk taw...selamat bercuti...

    ReplyDelete
  4. hepi anniversary wei..koi tahun ni bln 8 tahun keempat...hehe...how time flies..

    ReplyDelete
  5. Salam Juli
    Happy Anniversary
    Semoga berkekalan hingga ke anak cucu

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)