Thursday, April 22, 2010

BUSY BEESS

Salam semua.

Minta maaf kepada kawan-kawan sebab xdapat nak update la lately.Lepas balik kampung haritu memang terus la dengan busy lifenya.hehe..mengetart , mengecokelat, kerja kat opis lagi..lepas tu main boling padang lagi.haish...dengan nak g USA tu tak setel2 lagi.dengan student praktikal nak masuk bulan 5 ni pulak.Lepastu nak setel2 kes-kes sampel kat opis ni..soriiii..dahla gambar kelantan pun tak di'upload' lagi.haiyaaaaa..Sangat tiada masa.Bloghop pun xde masa.Minta maaf la.Kalau ada pun saya jenguk pun beberapa blog je.Sangat nak fokus pada banyak benda.Nanti ada masa akan diupdate yer.permisi...wassalam



No comments:

Post a Comment

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..