1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Thursday, May 13, 2010

Ulala

Salam semua..

Ada orang rindu dekat saya tak masa lama menghilangkan diri daripada blogku yang comel ini?Minta maaf sebab lama mendiamkan diri.

Last week banyak sangat nak kena settlekan untuk pergi ke US tu.Borang ini , itu inila..macam2.So, hari isnin lepas baru je pergi KL untuk buat VISA. Ada jugak kawan-kawan yang tak tahu kenapa kena buat visa?yela sebab US bukan negara komanwel yer adik2..kawan2..Jadi, kenalah kita membuat visa.Nak dijadikan cerita, sebelum buat visa tu kita kena on9 submit borang.Khamis lepas submit.Lepas tu pulak, lupa surat daripada Pengarah.Hari sabtu tu terpaksa la call Kak Lucy untuk settlekan surat .Sekali dengan Pengarah pun kena kol..hehe..Tenq dan minta maaf sebab menyusahkan kamu2 sekalian yer.huhu

Sebelum nak pergi interiview visa tu, macam2 cerita ceriti ceritu yang didendangkan ke telingaku pasal kegerunan interview dekat embassy.hehe..So, interview haritu jam 10pagi.Masa dekat KL, me n hubby stay dekat rumah kak iparku.Lepas tu pepagi terus keluar naik LRT pergi ke Ampang Park.Sampai sana pukul 910 pagi.Saya dah kalut2 dah takut sesat apa semua.Tapi alhamdulillah 9.45pagi sampai dekat gate.Check in apa semua, scan masuk lah dalam bangunan itu.Ramai jugak orang.Pagi tu ada 3 sessi.Yang saya punya last session lah.Ambik masa dalam 2 jam lebih jugak.

Masa saya tengah interview tu ada satu soalan yang macam sampai sekarang jadi blur nak jawab..WHAT TYPE OF CHEMIST ARE YOU?adei....apesal xboleh jawab soalan tu?huhu..

Sekarang tengah nak settlekan beberapa dokumen dan surat2 lain..supaya bila sampai di sana , haruslah kena ada duit ye dak?hehe...oklah..itu sahaja setakat ini..

p/s:refer kepada entry tahun lepas bulan 5...today is the day yang kami eksiden dekat bukit merah itu km 192.7..

FOR MY MUM N MIL...LAST BUT NOT LEAST BELATED MOTHERS DAY...COMING...HAPPY TEACHERS DAY FOR ALL EDUCATORS OUT THERE...

wassalam..:)


1 comment:

  1. bestnya dpt g US.alang2 nnti suh p.cik pilot tu lalu ats bumbung umh aku singgah jap

    ReplyDelete

Comment