Going Back Home and Bulan 7

Salam siaran semua kawan2..Sangat seronoknya mahu cuti...........oho balik kampung...

...Tuti, aku tau hang pun lg lama xlik dari aku.Xlama lagi hang balik lah no..hihi..

Mana kampung saya? oh rasanya macam pernah sebut kot. Sangat merindui ikan patin di kampung halaman. Udang galah?wah sedapnya..slurppp.Malangnya sang suami tidak suka makan ini semua dan beberap makanan kegemaranku bukan kegemarannya.Ah biasa itu.So balik kampung kat rumahku akan ku bedal makanan yang ku suka.nyummy..Kepada emak, silalah nantikan kepulangan anakmu ini.ngeh ngeh ngeh( Saya tahu dia baca blog ni selalu...)Saya selalu mengusik sang suami..ah kamu bukan Pahang sejati.hahaha.Sangat bukan Pahang sejati.hehe..kerana tidak memakan masakan yang best bangat ini..


Lagi apa yang kurindukan?Hurm Pekan Sehari pada hari ahad kat my home town.Rasanya dah nak dekat setahun tak pergi. Tak kira sebelum raya kena pergi jugak.Pekan sehari ni ada macam2 jualan sebenarnya.Lagi satu nasi lemak, rasanya xpernah ada nasik lemak yang plaing best'di dunia' selain memakan di temerloh. Tak boleh tanding la.Kat Penang ni pun xde yang menepati selera tekak saya.nge~

Serta orang2 yang dirindui seperti my siblings la dan parents.Dan ada dua orang anak buah yang lama xdijumpai iaitu encik yayan yayum...:) Dah setengah tahun xjumpa. Balik ke dari vietnam?Harap begitula..

Bulan 7?

Oh jatuhnya birthday me n hubby..:)
Dan nak menunggu cerita twilight:eclipse..tak sabar rasanya mahu nonton.cam best..Minggu depan keluar.

The end~

Comments

  1. keke..aku pn blk gak..yeaYYYY!!!xsabar nk jmpak my iman n bpk iman.miss them very much!!!arap2 iman still ingt mama dia.huhuhu

    ReplyDelete
  2. aik cantik gak umah baru...jom kita pindah ramai2 hehehe

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?