GA datang lagi-blog kelly




Salam ...ha saja je nak jadi last contestantlah konon yer KELLY?
Kenapa nak GA ni? :

1) Sebab saja nak try masuk. Sebelum2 ni tak pernah masuk dan tengah duk tunggu ole2 Kelly daripada SWISS xdapat2 lg.hehehe

2) Sebab lama dah nak mengeteh dengan KELLY tapi dua2 asik bz je..bukan duk jauh pun.Kat Pulau jugak.

3) Sebab penah jadi bakery classmate sama2..hehe.kira penah jumpa la..Tapi apa2 pun terpulang pada tuan blog la..hehe

4) seronok2..kalau dapat ok gak tu..:P

5) Nak pakai apron ni masa wat cokelat dengan tart yg dioda..ehehe..lebiy2 pulak..

ni link blog kelly ( klik je kt sini)

syarat?
Buat N3 mengenai GA ni kat blog masing2- sudah
Link kan blog Kelly's Life-dah
Letak komen kat N3 ni-dah
Mestilah follower kat blog Kelly's Life- sudah
Terbuka kepada semua follower Kelly's Life kat Malaysia je- yela..hehe


daaa..semoga kelly dapat mimpi bg apron kat saya..ekeke..tq

Comments

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?