1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, August 6, 2010

My 27th birthday celebration


Salam semua.

Oh sudah lama tidak update. Banyak cerita nak diceritakan tapi kekangan masa, kerja, order cokelat dan macam2 lagi maka semua cerita terpaksalah ditangguhkan..


Okla..Haritu saya sambut birthday di PULAU PANGKOR..oh tidak pernah pergi sebenarnya ke sini. Terima kasih kepada suamiku yang tersayang kerana belanja percutian yang bukan hanya saya dan dia. Sebenarnya pergi pun atas tiket jemputan oleh kawan encik suami..


Pengipan dan pengankutan( pergi dan balik, naik bas berkumpulan) : RM240
Makan: sdn bhd

Kami menginap di Seagull Resort dekat Teluk Dalam yang boleh dikatakan cukup kemudahannya. Ada wifi free. Ada kolam , bukan untuk orang dewasa ye..Untuk kanak-kanak sahaja, ada pingpong, ada dart, karaoke dan ada kafe. Macam haritu saya pergi pakej beramai-ramai. So maybe bayar murahlah sikit.

Pengangkutan di Pangkor

Dinasihatkan bawalah orang yang pandai bawak motor..hehe..sebab? Jalan dia kecik dan sesuai untuk laluan motor. Pusing pulau tu ambik masa dalam setengah jam lebih..


Beli-belian

Belilah hasil laut kering dekat jeti.Kalau nak pi kilang pun ok jugak..hehe..nanti sapa2 nak pi, survey dulu ye..kalau ada masa la..

Apa lagi?

Ada snorkeling dan sukan2 air yang lain..Oh 1st time snorkel..best.Rasa macam nak menyelam pun ado..ekekeke

Lagi?


Tempat bersejarah..tak sempat pi..eekeke

Kesimpulan?


Sangat best.....terima kasih En Habibudin kerana belanja saya ye...Lepas tu kita pergi pulau lain pula ye...


Sekian...kita sambung lagi di lain masa...

wassalam

3 comments:

  1. happy belated bday!

    wah..honeymoon ka nih? hehe

    ReplyDelete
  2. mmg best..aritu ima p pon naik mototr...syiokkkk

    ReplyDelete

Comment