1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Monday, October 11, 2010

BEN 10 10 10...hehehe..

6-15-2...setelah disusun ..hehe

masa ni tipah n famili mai..seronok tgok gelagat balkis..hehe

cosmate lama duk2 berjumpa..walau sesaat tapi indah..hehe


si maira anak wahid..sori gegar2

ni meja makan yang belum siap arrange...
view dr rumah kami...hehe

Salam siaran di hari isnin..Seronokkan. xlama lagi nak masuk 2011?seronok ke?hehe


Apa cerita?Semalam saya ada buat makan2 panggil kawan2 yang mana sempat( yang rasa nak jemput akan mai..hehehe)..Tak adalah. Niat memang nak panggil kalau boleh seramai yang mungkin tapi sebab tengok keadaan rumah dan ekonomi.Kami jemput mana2 yang berkenaan jela.Minta maaf kepada yang tidak dijemput.Lain kali ada rezeki ada masa saya jemput yang lain2..

Menu pada hari semalam LAKSA SARAWAK dgn PULUT KUNING. Sorilah saya memang xmasak semua.hehe. Laksa je yang dimasak..Yang pulut tu order dengan kawan saya.Trimas Ju kerana minta tolong daripada makcik hang buatkan.Nanti aku bayo...payung hang pun duk tinggai kat rumah aku tu ha..hehe

Gambar? adalah beberapa yang sempat disnap semalam. Mana yang xsempat tu minta mahap la.Pasai tuan rumah penat n sibuk melayan tetamu sampai xsempat nak snap gambo..miahahahah..

Terima kasih kepada kawan2 hubby, geng2 opis, jiran2 dan kawan2 lama yang dah lama ku xjumpa iaitu Puan Wahid. Walaupun kita masing2 bukan duk jauh mana.Hang tungguuu aku mai Perlih noo..hehehe.Kepada abg ipar dan kak ipar juga xlupa nak diucapkan terima kasih..ehehe..rumah kami tinggi noo..melangit..

Kepada yang xdapat datang, yang aku paling nak marah si ART..dah sampai Penang pun duk segan mau mari..Macam2 alasan..cettt...hehe..Ada rezeki boleh buat lg na..Minta ampun mintak maaf kalau tuan rumah masak xsedap atau layanan tidak memuaskan..hehe..enjoice mana2 yang ada ni...Suka.....

Terima kasih kepada encik hubby yang telah menolong membasuh pinggan selepas saya terlena tido dengan sedapnya di kusyen itu..hehe


daaa....

8 comments:

  1. weh lawo gambo sunset tu..lama da aku tak tgk sunset..nk kena pakai kamera slr gakla hehehe..bru amik gambo lawoo..

    WAHID

    ReplyDelete
  2. Ptg22 tgk sunset minum22..sembg kat balkoni..waahh romantik22..view bagus

    WAHID

    ReplyDelete
  3. amboi22222..
    mkn2 xajak aku.keke..hampa siap brpulut kuning aku kt cni dok telan meggie ja.

    2T

    ReplyDelete
  4. hehehe ti..jgn jeles..hg masak la pulut kuning kat france ajak kakak22 mkn kui222..beli beras pulut kat kedai vietnam velodrome..muahahahah

    -WAHID-

    ReplyDelete

Comment