Gigiku patah di depan 1

Salam semua...

Aduyai sedihnya saya.Gigiku yang xberapa nak elok tu patah.Kenapa nak cerita?Ala...sebab nak berkongsi pengalaman dan mencari pengalaman .Tak begitu peah??hehehe.Takde kaitan dengan cerita di bawah....

Last week pada tanggal 23hb Oktober 2010,Sabtu saya paksa jugak encik suami ambik cuti sebab nak ke Perlis..hahaha.seronok walau duit gaji xmasuk ku redah juga..

Misi 1)

Ke kenduri skulmate masa sekolah rendah n menengah iaitu NOORHANA dan pasangannya.Gambar pun xsempat nak tepek ni sebab nak update jugak..Alhamdulillah sampai jugak ke kenduri walaupun jalan xberapa familiar.Tapi dengan bantuan OVIMAP..Berjaya jugak saya sampai ke destinasi yang dituju.hehe.Tahniah kerana berkahwin dengan orang UTARA.Sampai jugak aku ke kenduri hang no..Semoga berbahagia ke akhir hayat..aminnn


Misi 2)

Ke rumah sahabatku dan sahabat puan Tuti juga iaitu ke rumah Wahid(Puan Wahida).hehe.disebabkan ada GPS senang je cari rumah hang no.Tidak membuatkanku sesat lagi.Syiok rumah hang wahid.Sebab luas dari rumah aku. Dapat makan laksa wahid.Sorilah aku tak bertambah.Mesti hang kecik ati kan.Bibud plak xmakan pedas.Orang pahang kabor...BOYOK...hehehe...bagus jugak sebab elakkan kena bedah apendiks.Gambar?sat lepas ni upload.Singgah ingat nak lama tapi susahlah nak gosip2 bila laki2 kita duk ada.miahahahah..sensored..Maira pulak duk lentok sakan kat aku.Hehe..Ingat nak bawak ole2 kat dia pun aku xsempat.Adoila...Lain kali kita planned g Siam ek.Tunggu Maira dah lincah sikit..


Misi 3)

Udang sanggul...oh kawan2 ku .Saya tidak berjaya membawa balik udang itu.Ke merata2 tempat dah.Akhirnya hampa jua..Kepada Yazidlah akanku usulkan perkara ini nampaknya....


MISI:2 accomplish, 1 gagal..


Sambungan....Gigiku patah di depan 2

Wassalam

Comments

  1. Ala juli tak jumpa gak ekk..Tak pa lah nanti ada rezeki jumpa la tu...Hheheh pagi2 weekend kat pasar tani n ptg rabu pasar malam hehhe...

    ReplyDelete
  2. hehehe..aku terrrr..buat pedas..xpa22 lgpun aku paham hg nk pi mkn kenduri..satgi mkn byk tak muat nasi minyak plak..hehehe nnti kita plan pi krabi island nak tak ngn phi phi..

    -WAHID-

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)