Tuesday, December 14, 2010

Kena update jugak ni..

salam semua..

Pc dah siap dibaiki...tinggal laptop kena hantar.Ni saya menulis pada jam 11.24malam setelah selesai kerja analisis. Sangatlah bznya..ni nak kena buat list pending post yang kena buat jugak2 sebelum habis tahun 2010 ni.gitu?hehe..ni post2 wajib...huhuhu

1st=reunion dengan puan kelly

2nd= ke sabah

3rd =kenduri puan haneem dan encik mahfuz

dan beberapa event yang xmenarik tu xperlu la kot..yang ni yang major..kenapala saya sangat bz ni..adoyai.Ni list kerja yang belum siap2..

1=skt dan lpp kena anta sebelum 31 disember ye puan juli( matilah aku..markah xpernah cecah 90..80an je..)

2=nak kena siapkan borang pinjaman perumahan( cemuih dahhh)

3=kwsp(kena tutup akaun nak transfer)

4=iso investigation, ncr dan car

5=hplc analysis( dah 5 bulan...handle sensorg je manatang ni.takde org lain yg handle..adei)

6=analisa sampel..(fulus2 kena kejar..sbb dah ketinggalan)

7=24hb ni audit iso...adeii(penting ni...kpi)


banyaknya list...huhu..fening dah kepala saya...

get set goooo....

kpd puan azura..saya bukan xrindu...mmg busy sgt.lepas tu pc n laptop rumah rosak..nak guna yang opis pun xsempat..yg sempat update fb je..hehe

wassalam..nantikan susulan..

3 comments:

  1. dulu keje QA dah membuat BCAR nad CAR tugas rutin..sekarang tidak lagi

    ReplyDelete
  2. hehehe.bestkn busy.kalau x busy lg la xbest asa mcm nk demam je.kalau busy asa cpt je masa berlalu.
    -2T-

    ReplyDelete

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..