Friday, February 18, 2011

Ada hang kesah?ada aku kesah?aku tau hang xpenah kesah pun..as the result no kesah2..alkisah je.

Assalamualaikum dan selamat malam di harini..

Tajuk berkenaan sebenarnya pasal hal lain. Tapi sebab tak de masa nak update blog saya tiruuu idea mamaeesya...Cop aku curi sat..ini adalah status di fb.Saya seorang yang sangar tegar fb.Tapi tak la macam ada orang lain yang update nak mandi, tido, berak xde plak.tah2 ada apa.hehehe.tp ada diorg kesah?tak diorg tak kesah sbb fb diorg..tula aku xkesah, hang xkesah , mereka pun xkesah..hahaha..tp tula kita hidup berukun tetangga mesti nak kesah2.Ni ala2 macam deejavu mengenakan diri sendiri ibarat kata pepatah melayu ibarat meluruskan benang yang basah. Kan dah kena pada diri sendiri.Ibarat kata ketam mengajar anaknya berjalan, kan dah xreti ajar nak nasihat pulak orang lain.haishh..

update harini
Norjuliana Binti Mohd Nooralhamd.5ncr.2observation.puff..sigh

marilah kita menghadapi audit hrni dgn tenang Art Darwisy,Zainudin Rashid,pakcik faiz, bid dan naim dan kak nin...terketaq2 aku..adeiii

semalam
Norjuliana Binti Mohd Nooresok audit........pengsannn
Padam Kiriman
Norjuliana Binti Mohd Noorgelang hilang..sedih..

Padam Kiriman
Norjuliana Binti Mohd Nooralhamdulillah ada rezeki..

esk kerja,encik hubby pulang malam ni.huhu.sadisnya..next,10hr lg.adeiii

Tula kita punya dunia sekarang sangat tanpa sempadan kan? Semua benda nak cerita, semua benda nak update. Apa2pun kita kena limitkan diri kita sebenarnya.Ni kira nak nasihat diri sendiri la ni dengan menggunakan volume blog ni. Ada kawan kata, isk semua benda ko nak cite ke? ??Saya setuju.Ada benarnya kata2mu itu..Depends pada orang juga sebenarnya. As for me, I am just to technomaniac..
Saya mahu membuat confession sekali lagi khas kepada kawan saya iaitu JULAIDAH MASTOR , walau dah minta maaf secara face to face by phone.Kerana keterlanjuran kata saya di FB. Bukanlah niat di hati nak gado2..kalau ko bg aku makan gado2 best juge kan?aku tau ko xbaca blog aku. hahaha..Harap ko xputuskan persahabatan kita ni.
And one more things, saya happy untuk kamu ATIQAH RIZAN iaitu rumetku di matrikulasi, Anda akan memberi saya makan nasi minyak. I am sooo happy for u tiq.glad to here all this good news from friends..Alhamd..And for those yang keep2 secret2 tu I consider as deejavu.Dulu teringat masa bertunang disorokkan berita itu dari housemate.hahaha..kejam kan?
tata,,

2 comments:

  1. hahaha.. aku ingatkan tiru idea apa... rupanya idea copy paste status fb eh... kakaka...

    ReplyDelete

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..