Monday, June 6, 2011

241 days to goo


Assalamualaikum..

Nampaknya cerita lovely bones tu jadi karam la kejap...hehe sbb tengah hangat hangit kisah lain..Saya yang tengah jakun menjadi orang pregnant..Yela tak pernah pregnant macamnila ..huhu..biasalah tak pernah merasai kan..Namun sedang cuba jadi yang sebaik mungkin.

Ni gambar ambik dekat google..Depa kata baby ni besar biji sawi je dalam 5 minggu ni..Ya Allah permudahkanlah perjalanan bayiku ini ya Allah..Kecik jer noo..Kad merah xbuat lagi..Tanya ibu2 yang berpengalaman semua suruh buat bila masuk 2 bulan.Kalau buat awal sangat takde apa depa check pun.Tak apala kita ikut jela pendapat diorang dan doktor pun suruh buat lepas 8 minggu..

Sekarang tengah consume obimin pluz dengan natural kalsium untuk bagi baby kuat dan saya kuat.Harap macamtula..Loya?Muntah? Setakat ni simptom terjadi kerap jam 10 pagi.Hai apalah kamu buat dalam tu ye sampai ibu loya2.Muntah takdak lagi..:) terima kasih sebab tak bagi ibu muntah lagi. Tak lama lagi tatau la..huhu..harap2 janganlah muntah..

Disebabkan menunggu kamu sekelian lamanya, kena stop lawn bowl lah untuk musim ni..Kita puasa lawn bowl kejap untuk trimester pertama.Lain2 kena pantang makan sebab stage ni sangat bahaya untuk baby.huuh..oklah..

Kepada familia dan kawan2 semua doakan keselamatn baby dan saya sehingga selamat melahirkan ye.terima kasih diatas doa2 kamu selama ni..Takkan tercapai semua ni tanpa doa2 kalian..:)

2 comments:

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..