Wednesday, July 20, 2011

LiAT




Saya sangat liat nak update blog ni..bersawang2..takde apa yang menarik dan serinya dah lagi..sorryla kepada julaidah sebab hang tanya aku awat lama xupdate blog.Sebab aku lebih suka lepak dekat blog lagi satu.Iaitu blog senasib dan sejenis dgn aku.hehe..ada sesetengah yang tahu itu syhhh...haha..sbb kalau kat sini tak privacy langsung.pastu ada plak terasa hati karang apa yang aku tulis. ada juga sat g kesinisan kata tak perlula nak meluah perasaan di sini.mungkin saya lebih selesa di situ.Kamu taknak luah, itu hak kamu, saya suka tapi dengan cara saya. Saya juga tidak suka cara kamu itu yang ala2 gediks santai.hehe..Tapi disini update aktiviti yang tidak berkaitan la dengan yang disitu.

Nanti saya update perjalanan 3 island hoping kat langkawi .Itu adalah kali ke 5 kot pergi langkawi..julaidah jangan jeles haaa...sbb hang xpi jalan2 mana2 lagi..saja je kasi panas kan? hehe..tapi kalini dah xpergi tempat dituju sebelum ni.kita pi melawat tempat lain plak.ngee

TAHNIAH kepada wahida kawanku yang selamat melahirkan zulaikha..dan tuti selamat honeymoon..:)

Puan Mash bestnya anda p londong..london bridge satu,,hehe

daa

3 comments:

  1. hola juli. juli privatekan ke blog lagi satu tu..email kat i link tu so that boleh memendam rasa same same ;)..

    ReplyDelete
  2. Blog apa lagi satu? Tau blog yg jual coklat tu jer.. Tapi cam tak logik pulak meluahkan perasaan kat situ.. Hahaha

    Best.. Alhamdulillah... Tapi pasni kena posa traveling dah.. Hehe

    ReplyDelete
  3. azura: nak tau ke?nnt kita kasik tau

    mameesy: bestla weii...hahah ada la...:)nnt upload gambaq byk2 tau saya nak tgk

    ReplyDelete

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..