Thursday, August 25, 2011

SELAMAT HARI RAYA 2011

Assalamualaikum semua..

Nak mengucapkan selamat hari raya..Sorilah tak pakai baju kurung dalam gambo tu..hehe

Selamat pulang ke kampung..

Kalau xde orang kat area kawasan perrumahan yang boleh dipercayai utk tgk2kan rumah kita,sila hubungi rakancop untuk mengelakkan perkara buruk berlaku..


Raya mana?

ohh saya raya Pahang la tahun ni.hehe

Sabo jela..dua2 pahang.Jangan jeles ye.Tapi kalini raya rumah disebelah sana.huhu..xpala bergilir giliran.Harap mak saya simpan lagi kuah kacang dia yang super sedap tu dan juga kuah lontong yang menggiurkan tekak..

Kepada TUTI. semoga bertabah raya di perantauan..selamat berkonferen di stockholm..nak fridge magnet satu boleh? kalau jumpala..kalau xjumpa xpala..*.*..
Selamat menambah berat badan semula kepada semua..

Dan ingat jangan berlebih lebihan ye..Ingat tu JULAIDAH...jangan berlebih lebihan..sila beli tv..hehe..kesian ngat aih rumah tv rosak..Nak tunggu sampai p labuan hang mampu bertahan?hihi

Dan juga SELAMAT HARI RAYA kepada puan mash dgn puan ita..Aku tatau hangpa raya mana tahun ni.Apa2 pun selamat ........:)

p/s: mohon ampun maaf kalau ada salah silap.terguris rasa masa baca blog ni.dan juga kepada stalker2 sekalian..ramai kan? tahu2 je aik.baca blog ni ke..aik macamana tahu..haaa korang memang baca jee tapi komennye tak.kemut nak mengomen ye.takpa2 xmo kawan..:Plepas ni sila bg komen supaya saya tahu anda mmg stalker yg maha hebat dan berkuasa..Lebih baik ngaku sebelum saya tidak memaafkan anda kerana berdiam diri..hehe

hati2 di jalanraya..


end.~


1 comment:

  1. baru baca ucapan raya utk aku... hahaha.. selamat hari raya... maaf zahir batin... semoga dimurahkan rezeki... dipanjangkan umur... eh, dah jadi cam ucapan hari jadi lak... hahahaha

    ReplyDelete

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..