Update pertama bulan 12 2011

Assalamualaikum..

Pergh memang gila lama tak updatelah blog ni.blog resia pun sama. Tatau nak tulis apa.Melalut je lebih.

Rasanya masih ada mood awal tahun maal hijrah kan?

Dan xlama lagi tahun baru.

Alhamdulillah haritu pergi check thyroid- negative..

Azam tahun baru?

1) Menyihatkan badan..yela sekarang dah ow you.sangat ow.dulu turun 9 kilo sebelum kawin.la naik 9 kilo semula selepas 3tahun.Sangat berjaya menternak lelemak.hahaha..usaha: perg gym, jaga pemakanan dan bla2.Sekarang dah register GYM NATION yang dekat sebelah kedai TUTTI FRUTTI tu for 1 months.Bayo rm50 for coupon worth rm100 kot.Lupa dah.Beli kat GROUPON la.Apa lagi.hehe.Sangat suka dancing class dia..ngee.Dan bagi yang ada ASTRO BEYOND sila buka channel 706 ( yang ni dah lama dah buat..tp on off) pukul 6 pagi sila pacakkan diri anda depan tv ye.Setap hari ok.Yang ni free jela kelas dia. Tapi nak lagi best kena ada bola besar tu dengan dumbell dan elastic rope.


2) Usaha yang sama la tetiap tahun tu.ala yg gitu2 nak dapat baby la..apola..hehe..insyaAllah. Ada rezeki adala.Usaha tu pun salah satu cara kan. Daripada tak berusaha langsung.Apa2pun DIA menentukan baik dan buruk dan DIA yang maha mengetahui dan kita hanyalah yang merancang.
Yang penting USAHA dulu, lepas tu BERDOA dan akhir sekali TAWAKAL.


3) Pekerja yang bersikap optimis, cekal dan bersemangat.Berintegriti.Hopefully sangat2..insyaALLAH .Xdapat APC pun xpa..xnaik pangkat pun xpa( dalam hati kata lain..:P)Hahahaha..ni semua benda yang sangat kontroversi.Duniawi semata-mataan wei..sudah..

4) POSITIVE MINDED..Tolong2lah sila jadi Positive minded.Sila buang sifat mazmumah mu itu.


Planning

1) KRABI - siap dah beli tiket.hehe (Mac)

2) Nak beli....iphone 4g..( kalau ada cukup pitih)



Last but not least..sila perbaiki diri anda dr semasa ke semasa.

p/s: macam diari plak dah..hehe

Comments

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)