1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Wednesday, March 7, 2012

1st trimester-belum habis lagi

Salam semua.

Nak kata teruk tu xlah teruk.tapi boleh tahan jugak lah..Syukur melepasi 6 weeks dengan jayanya.Sebab kalau ikut yg sebelum ni 6 weeks dah bleeding kan kan..sob sob,,
lagi 6 minggu ok nak habis 1st trimester ni.

alahan? er actually masa 4weeks plus tu ada la bluekk sekali.Masa tu xde sapa pun yang tahu saya pregnant lagi, kecuali encik suami je. Lepas tu masa 5weeks segar bugar dan memakan apa saja cuma malam2 tu tido awal jela..

6 weeks? Oh dia mula dah pening kepala. Lidah pahit.Tatau nak makan apa, xselera. Muntah xdak.Tapi kepala punyalah sakit yang amat bila mai pukui 4.Pukul 4 ja dia mai sakit kepala dah ha.huhu..ok itu jela kot update kali ni.buhbye bublies.

4 comments:

  1. julie! congrates tak sempat nak wish. so happy for you. take care, darling. jaga kesihatan and have a blast mommmy hood days. ")

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah... hope julie dpt melepasi dugaan 1st trimester dgn tabah...mcm org dulu, xde sindrom muntah2,pening2 nie...but i really had bad asthma during the nights...nak tido pun cam fobia sbb asyik tjaga malam semput...some mothers experience morning sickness throughout the pregnancy, but some xde pulak, ada jugak yg 1st trimester je, pastu ok...you must strong my dear friend... haneem

    ReplyDelete
  3. azura: tq.ur most welcome.
    haneem: thanks haneem :)

    ReplyDelete

Comment