1st child-Airis fatiha

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers

2nd child - Irdhina Sofia

Lilypie Second Birthday tickers

Friday, April 20, 2012

appointment -18april

hURM...

Siap sudah appointment 2 hari lepas.So far so good ..berat naik 1.8kg ..Haha drop daripada 3 kg jadi 1.8kg maybe sebab semangat menyibukkan diri dengan mengemas rumah pada weekend lepas.lega..

Tapi blood pressure turun sikit, 90/60 dan darah count 12 lagi..Hopefully takde masalah apalah lepas ni.Patutlah 2,3 hari sebelum ni asik rasa nak pitam je.huhu rupanya tekanan darah rendah?adei..

Tapi yang xpuas hati sebab tak dapat scannnnnnnnnnnnnn...punyalah ramai orang kat kkia..adoyaii..Masa pergi tu puan ita pun ada sama .Dia xlama dah lagi 2-3 minggu nak keluar dah budak tecit itu.hehe hopefully dapatlah p tengok nanti second junior dia :).

Harini buat appointment dengan pearl.Ok siap sedia duit yer.Bukan apa nak scan ni pasal nak check baby sehat ker dan rindu nak tengok dia.heheh.Hubby kata toksah duk rindu rindu sangat,esok dia keluar tengoklah puas2..katanya..

Saya bukan apa, duk pikior awat perut duk tak naik2 lagi ni.Lemak di lengan, kaki semua duk mengembung terlebih2 ja.Hopefully harini jumpa doc semuanya baik2 saja.:)

4 comments:

  1. perut nana pulak terlebih naik julie..hehe lemak lebih kot nana ni ;p

    ReplyDelete
  2. ooo.. macam aku jugak low bp masa pregnant.. aku slalu 80/60 atau 90/60.. slalu pi cek up time tension keje jadi 110/70.. hahaha.. tapi pernah pitam bila turun 80/50... so kalau rasa nak pitam, cepat2 duduk..

    ReplyDelete
  3. semoga semuannya baik2 ye juli. fara check up kt kkia air putih balik pulau je. teringin nk scan 3d kt pearl.. tp ongkosnya kna prepare dulu hihihi.

    ReplyDelete
  4. nana: nana tinggii..xpala..hehehe
    mash: oh yeke..aku ni hrtu dalam lab tgah duk wat eksperimen..jgn jadi pitam dalam lab sudah la..huhu
    fara: ha tu btui..prepare siap2..nnt jumpa doc rahayu tau,dia peramah sangat..:)

    ReplyDelete

Comment