Friday, May 11, 2012

4 months already..

Alhamdulillah..

I am blessed with this miracle..Next week I will meet you at KKIA ok my baby?Can wait to look at you on that screen.To watch you move your hand, your leg and your heart beat.To see your small finger ,your everything.I just miss you a lot.

Ni namanya kemaruk..hehehe..I cant wait to feel you move.But now I really confirm that I am really a pregnant woman by looking at my belly.Bila tengok perut dah tak nampak kaki.Itulah indication yang saya ambil bila nak kata pregnant ke tak.Because all this while I am not sure by just looking at my belly.Hopefully my weight gain will not be that high.If not, minum air gula lah jawabnya..

Starting from this month kena amalkan baca surah al-fatihah, alam nashrah dengan ayat kursi .Ini adalah mengikut petua ustaz mengaji dekat masjid.Untuk katanya dapat melahirkan anak yang soleh, taat dan hormat pada ibu bapanya.InsyaALLAH..

So, today is friday.Selamat bercuti berhujung minggu je bubblies..

Wassalam.

4 comments:

  1. Tak sabar jugak.. heee~ Take care!

    ReplyDelete
  2. best kn pregnant..hehee
    aku asa dh lama beno aku xprgnant.
    doa2 kt aku plak ek moga dimurahkan rzki aku nk
    kasi adik dkt si iman tu nx year.dia asyik dok tnya je.hehe
    -tuti-

    ReplyDelete
  3. tuti: best untuk org yg pertama kali cmm aku.hehe..insyaALLAH..hang balik malaysia ni boleh mula balik.:)

    ReplyDelete

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..