Naurah Sabihah in the house..

Assalamualaikum semua...

Ini adalah cucu ketiga pakcik mat not dengan makcik muna. Akhirnya dapat jugak seorang puteri.Opss ini anak kakak saya yer.Bukan anak saya.Anak saya belum lahir lagi.So, dibawah ni sebahagian info pasal budak tecit ini..

Naurah Sabihah : Bunga yang cantik :)
Tarikh lahir : 5 september 2012
Tempat Lahir: Hospital Temerloh
Berat: 2.8kg ( if not mistaken)

Saya tak dan lagi nak pergi menjenguk budak tecit ni.Takpe nanti balik raya haji insyaALLAH :)


Comments

  1. geramnya tgk..muka mcm kakak hg la.ad lesung pipit mcm cik iman aku.hehehe..ni yg buat aku brkobar2 nk tmbah bilangan umat.tp aku kene Q.aku bg hg lps dulu br aku bukak kelang.haha
    -tuti-

    ReplyDelete
  2. hahaha...takpa sapa2 pun boleh bukak kelang..ngeee..

    ReplyDelete
  3. salam..kak~ sy taktau dh nk contact dgn kak macam mne..sy follow akak dari blog lagi satu tu,then akak dh pindah mai blog ni..ad bnde nk tnye kak..saya dh add kak kt fb,tp kak x approve,xpe..sy fhm,sbb xde mutual fren langsung kan..tp,teringin nk tnye a few thing dekat akak..klau akak sudi,app kt fb,nme adawiyah ahmad.. tq kak.. :)

    ReplyDelete

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?