Friday, April 19, 2013

Beautifully 6 months of fully breastfeeding has come to an end.( betui ka ayat ni?) haha belasah..

SOB SOB..

Assalamualaikum..

Baru je tulis pasal topik susu, terus badan dah tak mampu nak tahan lg..baby punya intake every day sudah melebihi supply harian.

Sampai satu masa badan dah xboleh tahan, maka pilihannya kena campur susu dahla..

Kiranya itu suratan takdir , ku terima dengan redha dan pasrah.

Terima kasih kepadamu ya tuhanku kerana memberi diriku dan anakku peluang untuk fully bf selama 6 bulan.dapat dah diploma.xmampu nak kejar degree atau master even phd penyusuan ibu.untuk next baby inshaALLAH.

aminnnn

5 comments:

  1. waalaikummussalam kak,supply low than demand.dalam erti kata lain demand over than supply.badan dah xboleh produce banyak susu..huhuuh

    ReplyDelete
  2. syukur sempat juga 6 bulan..tahniah dah dpt diploma

    ReplyDelete
  3. xpe julie jgn sedih2 ek..utk nx baby i.Allah try lbh dr 6 bln..at least dpt gak diploma..aku ni even nk dpt phd tp bab2 bf ni sek rendah pn xabis.keke
    -2T-

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mek ti... aku besa baca ibu2 yg ada mslh mcm hang.depa pakai ada satu alat tu..inshaALLAH lepas ni boleh cuba alat tu..:)

      Delete

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..