1 year and 3months old airis

Salam..

Derhaka sungguh pada blog sendiri ni..hehe nak update tak update pun..

Ini wajah terbaru anakanda sulong..airis..

Pada umur 1tahun 3bulan barulah gigi tumbuh yer airis..

Sekali tumbuh hambik ko 4 batang..

Tapi jalan masih belum lancar lagi, jalan sikit2..dia gayat lagi..

Tak mengapalah...slowly kan airis kan..


Asalkan tak lari sangat daripada milestone sebenar ibu dah cukup happy..

Demam last airis masa sebelum nak pergi korea.alhamdulillah syukur sangat dia sihat walaupun dah tak bf dgn ibu yer..(tak boleh bf dah sbb ada adik dalam perut)

Bab bercakap pulak, dia suka sungguh cakap naknak,taknak,nakair,cepaa.ayah..ibu kadang2 je bunyi yer?

Tak mengapalah....

Bab bahasa...biarlah nak cakap bahasa apa pun..english ke melayu ke..

Tak kisahlah sebut bola dulu ke..ball dulu ke..hehe..

I am proud of you...:) clap clap clap..

the end..


Comments

Post a Comment

Comment

Popular posts from this blog

Sharing Produk SimplySiti Terbaru untuk 2016

Check list keperluan ibu dan baby( newborns)

Mata kiri berdenyut, low blood pressure, low hemoglobin?