Wednesday, March 4, 2009

Masanya telah tiba-DITAG OLEH ROSLI ITU







Hurm,akhirnya tibalah masanya aku menjawab 'TAG' si rosli itu..setelah sekian lamaku menyepi dgn entry2 stress aku, maka tibalah masanya..
Your instructions:
Once you've been tagged, you have to write a post with sixteen random things, habits or goals about you.
At the end, select a few people to be tagged, listing their names and why you chose them.
Don't forget to leave a comment (''You're tagged!'') and to read your blog.
You can't tag the person who tagged you.
Since you can't tag me, let me know when you've posted your blog, so I can see your weirdness.

1. 1 have been in usm....dah lama woo, sejak dr 1st year sampai la ni( 2003-2009)

2. I have been in penang..sejak tahun (2001-2009) sejak dr matrix


3. I was born at ...hospital mentakab,pahang



4. I have a car.. kelisaku PGV 9408,silver in the colour..hehe


5. I have..3 lg adik beradik perempuan, total ada 4 org perempuan..haha

ni aku masa kecik2..haha..comel dak?harusla..dah mmg comel(ahaks)
6. I want to go to honeymoon at.. Sabah, dah booking dah kat travel fair,around 31hb julai-2HB ogos 2009,harap2 jadilah..

7. My future husband.. asal jengka,pahang8. I have.. hidung yang sedikit senget ke sebelah kiri..huhu



9. I am afraid of...blood, sdgkan waktu kecik dulu sgt suka main kudis sendiri,haha,najis!!
tp,masa sekolah n matrix masa nk ambik darah, rasa mcm nk pitam..first time discover pasal fobia darah ni msa akak aku eksiden jatuh motor, masatu aku form1, dtg2 sepital tgok dia kat katil plus bau darah yg hanyir,rasa nk pitam n migrain..haiyoooo

10.My mum said... yang sebelah mak aku mungkin ada keturunan china atau sort of kot..pasal muka putih,ker jawa?tahla..ayah aku kata nenek kat kedah tu asal dr palembang dan keturunan diraja sana.yeke?yang pasti, moyang aku punya adik ada kat Puket,Thailand dan Sepupu2 ayah aku ada kat Indon. Nama nenek belah ayah aku INSAH?mcm jowo tu..





11. I like to... tido psg lampu bila sorg2..haha..penakut sungguh


12.My future husband... sekolah sama di abs temerloh, tp kelas lain2,pastu matrix sama ,kelas sama,universiti lain... kenal lama la dah kan..haha


13. I like to... suka perg kenduri..bukan sbb makan tp nak jumpa org,jemputlah aku dtg insyaALLAH akan aku sampai jugak kalau xde aral melintang
ini adalah blog member aku gak si imma...tepek ye..jgn maroh ima..huhui

14.Last Time... aku pernah jadi founder website communitycircles ke apa ek?aku lupe dah..untuk praktikum aku masa matrix..glemer seh..huhui

15.My top secret is... aku pernah g slimming centre untuk slimkan badan...habis banyak tu..tp la ni naik balik berat..rugi2..huh



16.Final...aku nak sukses, nak sehat,nak kawin ,hidup bahagia bersama suami tercintaaaa....beli rumah besar,,,ceh material..tp nk bahagia dunia akhirat..nk capai hasrat tak kerja pada umur 40 tahun.....ada anak kembor...alamak terlebiy sudah...



siap...tepat pada jam 10.45 am ,khamis 5/3/09
nak tag sapa??
jijie- sbb nak tahu rahsia ko..jahat x?

No comments:

Post a Comment

Comment

Happy New Year

Assalamualaikum semua.. Selamat tahun baru buat semua..